Κόσμος

Ο οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ιαπωνία

Δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ με φίδι στους ώμους κι αυτό επιτέθηκε στο μικρόφωνό της

Στα πλαίσια τις ίδρυσης της τετραώροφης μπουτίκ-ναυαρχίδας, φιλοξενεί και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μεγάλος οίκος μόδας επεκτείνει τις δραστηριότητές του στις υπηρεσίες εστίασης. Οι Prada, Armani, Ralph Lauren, Comme des Garçons, Gucci, Versace, έχουν από καιρό μπει στον χώρο με διάφορα chic concepts.

Τώρα, λοιπόν, ο Louis Vuitton ετοιμάζεται να ανοίξει και αυτός το πρώτο του εστιατόριο, το Le Café V, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο σεφ Kosuke Suga.

Το ζεστό εστιατόριο έχει ως επίκεντρο την ανοιχτή κουζίνα, ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι και χώροι για δείπνο με μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, καθώς και ένα ανοιχτό αίθριο.

Στον χώρο επικρατούν οι ζεστοί τόνοι και το ξύλο, καθώς και λεπτομέρειες design από τη συλλογή επίπλων και ταξιδιού The Objets Nomades του οίκου. Στο Café V κρύβεται βρίσκεται επίσης η κρυφή είσοδος του exclusive εστιατορίου του σεφ, Sugalabo V.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το εστιατόριο του Luis Vuitton στην Ιαπωνία:

  • Ο οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ιαπωνία
  • Ο οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην ΙαπωνίαΟ οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην ΙαπωνίαΟ οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην ΙαπωνίαΟ οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην ΙαπωνίαΟ οίκος Luis Vuitton άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ιαπωνία