Κόσμος

Πιτσιρικάς κάλεσε την αστυνομία για να του λύσει πρόβλημα στα μαθηματικά

Η 4χρονη Μαρίνα που έχει όγκο στον εγκέφαλο μπήκε σήμερα στο αεροπλάνο για να χειρουργηθεί στη Γερμανία

«Είμαι στην υπηρεσία εδώ και 13 χρόνια και δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο»

Ένας ανήλικος μαθητής από την Ιντιάνα που βρισκόταν σε απόγνωση εξαιτίας ενός μαθηματικού προβλήματος που του έβαλε η δασκάλα στο σχολείο, θεώρησε σωστό να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (911) για βοήθεια!
Το περιστατικό, σύμφωνα με το NBC News, συνέβη στις 14 Ιανουαρίου και η Antonia Bundy η οποία έλαβε την κλήση στο αστυνομικό τμήμα του Λαφαγιέτ, ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις απαιτήσεις.
«Είχα μια πραγματικά άσχημη μέρα και απλά δεν ξέρω», της είπε ο μικρός για να τον ρωτήσει η αξιωματικός: «Τι συνέβη στο σχολείο που είχε ως αποτέλεσμα να σου χαλάσει τη μέρα;». «Έχω ένα τόνο εργασίες για το σπίτι και ένα από τα προβλήματα στα μαθηματικά είναι πολύ δύσκολο», της είπε. Αφού η αξιωματικός τον βοήθησε να λύσει το πρόβλημα, ο πιτσιρικάς την ευχαρίστησε και της ζήτησε συγνώμη. «Συγνώμη που σας κάλεσα, αλλά χρειαζόμουν πραγματικά βοήθεια» της είπε χαρακτηριστικά.
Ενσωματωμένο βίντεο
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, Matt Gard, επαίνεσε την αξιωματικό για τη στάση της λέγοντας πως πρόκειται για μια αφοσιωμένη υπάλληλο με μεγάλη καρδιά.
«Καθημερινά λαμβάνουμε κάποιες “κουλές” κλήσεις. Αλλά αυτή η κατάσταση, να καλεί κάποιος ζητώντας βοήθεια για την εργασία του είναι πρωτάκουστη. Είμαι στην υπηρεσία εδώ και 13 χρόνια και δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο», ανέφερε ο διοικητής προσθέτοντας: «Το μειονέκτημα; Υπάρχουν καλύτερα μέρη για να ζητήσει κάποιος βοήθεια στα μαθηματικά».
Πιτσιρικάς κάλεσε την αστυνομία για να του λύσει πρόβλημα στα μαθηματικά