Επικαιρότητα Κόσμος

Πώς περνάει την καραντίνα ο Τζο Μπάιντεν;

Πώς περνάει την καραντίνα ο Τζο Μπάιντεν;

Η φωτογραφία και τα νεότερα για την υγεία του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που είναι θετικός στην Covid από την Πέμπτη, πάει όλο και καλύτερα στην υγεία του και μπορεί πλέον ν’ αρχίσει ξανά μια σωματική άσκηση, ανακοίνωσε ο προσωπικός του γιατρός σε επιστολή που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

«Ο πρόεδρος νιώθει πλέον αρκετά καλά για να ξαναρχίσει μια αθλητική δραστηριότητα», έγραψε ο Δρ Κέβιν O’ Κόνορ. «Τα συμπτώματά του έχουν σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς», πρόσθεσε.

Τη Δευτέρα, ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι αισθανόταν «πολύ καλά» και ότι ήλπιζε να επιστρέψει πλήρως στην εργασία του μέσα στην εβδομάδα.

Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer και παραμένει σε απομόνωση επί του παρόντος, είπε ο Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα και ο Λευκός Οίκος κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση.

Μάλιστα, σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο και φωτογραφία που τον δείχνει σε καραντίνα, αλλά να εργάζεται:

Ο Τζο Μπάιντεν στην καραντίνα τουΟ Τζο Μπάιντεν στην καραντίνα του