Κόσμος

Σκληρές εικόνες: Εξερράγη το κεφάλι της πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι

Eurovision: Πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα

Τραγικό θάνατο, όταν το κεφάλι της «εξερράγη» κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση δηλητηρίου που είχε καταναλώσει, βρήκε μια γυναίκα στην Ινδία.

Η 40χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης Αλιγκάρ, μετά από κατανάλωση απροσδιόριστης προέλευσης και σύστασης δηλητήριο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, οι γιατροί επιχειρούσαν να «αφαιρέσουν από το στομάχι της το δηλητήριο» όταν σημειώθηκε η «έκρηξη» και ενώ της είχαν τοποθετήσει στο στόμα ένα σωλήνα αναρρόφησης.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πιθανώς η ασθενής να είχε καταπιεί ουσία, η οποία «πυροδοτήθηκε» από τη διαδικασία της πλύσης στομάχου, κατά την οποία ένας σωλήνας χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει όλες τις τοξικές ουσίες. Έπειτα μία μικρή ποσότητα αλατούχου διαλύματος εισάγεται στο στομάχι και τότε «τραβιέται» ξανά έξω για να αφαιρεθούν οι τοξικές ουσίες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το αλατούχο διάλυμα πιθανώς να αντέδρασε με την ουσία που είχε πιει η γυναίκα.

«Μία έκρηξη έγινε στο στόμα της και φλόγες μαζί με καπνό βγήκαν από αυτό, καθώς η ομάδα γιατρών προσπαθούσε να αφαιρέσει το δηλητήριο από το στομάχι της» αναφέρει ο επικεφαλής γιατρός.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

«Παρακολουθούμε συνεχώς το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας και πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της ιατρικής» συμπληρώνει.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του πρωτοφανούς περιστατικού.