Κόσμος

Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι σε κορίτσια 16 και 17 ετών από παρέα εφήβων

Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι σε κορίτσια 16 και 17 ετών από παρέα εφήβων

Τέσσερα έφηβα αγόρια είναι στα χέρια της αστυνομίας του Λονδίνου για την απόπειρα δολοφονίας δύο επίσης έφηβων κοριτσιών.

Η παρέα μαχαίρωσε τα κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα, και το ένα από τα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η επίθεση με τα μαχαίρια έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Εκεί εντόπισε η αστυνομία τα δύο θύματα, τραυματισμένα με μαχαίρι. Αμφότερες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η μία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τέσσερα αγόρια, ηλικίας 16-17 ετών, έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση της 25ης Απριλίου.

«Αυτό είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό που περιλαμβάνει δύο νεαρές κοπέλες ως θύματα, η μία εκ των οποίων παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Rob Merrett της αστυνομίας του Λονδίνου, «έχει προκαλέσει δικαίως μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα».

Τα δύο από τα 4 αγόρια συνελήφθησαν αμέσως μετά την επίθεση, κοντά μάλιστα στο σημείο του εγκλήματος, ενώ τα υπόλοιπα δύο πιάστηκαν μερικές ώρες μετά.

«Και οι τέσσερις έχουν συλληφθεί και η ομάδα μου διενεργεί έρευνες για να καθοριστεί τι ακριβώς οδήγησε στην απαράδεκτη αυτή βία», κατέληξε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Rob Merrett.