Κόσμος

Της έβαλαν πρόστιμο όταν το αυτοκίνητο της άφησε ένα πονηρό σημάδι στο χιόνι

Αυχεναλγία: Τι προκαλεί τον πόνο στο σβέρκο και πώς αντιμετωπίζεται

Πλήρωσε κιόλας

Όταν δεν ακολουθείς κάποιος κανόνες, τότε το πιθανότερο είναι πως θα τιμωρηθείς. Θέλεις δεν θέλεις. Βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να τιμωρηθείς ακόμα κι αν δεν φταις. Και η αδικία μπορεί να σε εξοργίσει και να σε βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Μια γυναίκα από το Τενεσί αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο μετά από καταγγελία μιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων, για κάτι που δεν έφταιγε εκείνη και ίσως και για κάτι που δεν είναι λογικό να τιμωρηθείς.

Η γυναίκα με το όνομα Kathryn έγραψε στο Reddit: «Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε λίγο χιόνι στην περιοχή, ούτε καν παγετός. Τόσο ώστε να προκαλέσει λίγα προβλήματα στους δρόμους, αλλά όχι τίποτα σοβαρό.

Εγώ κι ο σύζυγός μου βγήκαμε από το σπίτι, μπήκαμε στα αυτοκίνητά μας και πήγαμε στην δουλειά. Μετά από από λίγο, λάβαμε ένα e-mail από μια Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων, που έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσουμε πρόστιμο. Δεν ήταν συγκεκριμένοι στην αρχή, αλλά ανέφεραν ότι είχε σχέση με το χιόνι και τα αυτοκίνητά μας. Μπερδευτήκαμε αφού δεν υπήρχε τόσο χιόνι, ώστε να χρειαστεί να το φτυαρίσουμε.

Μετά από μερικά e-mail, έστειλαν μια φωτογραφία».

http://www.ladbible.com/community/cars-woman-fined-after-her-car-left-a-penis-imprint-in-the-snow-20190227

@ladbible.com

Κάποιοι μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα αμέσως και κάποιοί άλλοι όχι. Σύμφωνα λοιπόν με την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων, η Kathryn έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 100 δολαρίων, επειδή το αυτοκίνητό της άφησε ένα… πονηρό σημάδι στο χιόνι.

Η Kathryn γέλασε και απάντησε στο – email πως δεν είναι δικό της λάθος και νομικά, οτιδήποτε προσβάλλει τον άλλον, πρέπει να γίνει επίτηδες. Οι Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων απάντησε πως δεν θα το συνεχίσει, «καλή τη πίστει». Φανταστείτε να σας ερχόταν ένα πρόστιμο για κάτι τόσο παράξενο, χωρίς να έχετε κανένα φταίξιμο. Πως θα αντιδρούσατε;