Κόσμος

Τραγικό: Ευνούχισε τον βιαστή της συζύγου του και έρχεται αντιμέτωπος με περισσότερα χρόνια φυλάκισης!

Απολογούνται για τον παράνομο "θησαυρό" μέσα στο τριφύλλι

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 8 έτη βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος ευνούχισε τον βιαστή της γυναίκας του στην Ουκρανία!

Ο 27χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή Σεβτσέκοβο στην επαρχία Χάρκιβ όταν αντιλήφθηκε ότι στη γυναίκα του είχε επιτεθεί ο 25χρονος Ντμίτρι Ιβτσένκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ιβτσένκο επιτέθηκε από πίσω στην γυναίκα του 27χρονου και την έσυρε μέσα στους θάμνους σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Τόσο η σύζυγος του όσο και ο ίδιος ο 27χρονος ήταν νωρίτερα σε ένα πάρτι από το οποίο έφυγαν με 10 λεπτά διαφορά.

Τραγικό: Ευνούχισε τον βιαστή της συζύγου του και έρχεται αντιμέτωπος με περισσότερα χρόνια φυλάκισης!

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο 27χρονος όταν είδε τον βιαστή πάνω από τη γυναίκα του αρχικά τον χτύπησε με γροθιές και στη συνέχεια τον ευνούχισε με έναν ελβετικό σουγιά.

«Όταν είδε τι συνέβαινε έχασε κάθε έλεγχο. Δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε» είπε ο δικηγόρος του 27χρονου.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρχικά περπάτησε για 13χλμ. στο διπλανό χωρίο και εκεί ζήτησε από κάποιον να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα όπου και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο βιαστής, για τον οποίο παραμένει άγνωστο αν οι γιατροί θα επανακολλήσουν το κομμένο του μόριο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης πέντε ετών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο βιαστής το μόνο που είπε στους συναδέλφους της ήταν ότι επιτέθηκε στην σύζυγο του 27χρονου επειδή τον είχε παρατήσει η φίλη του μια εβδομάδα νωρίτερα.

Σοκ: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που έχει σκοπό να βιάσει! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε!

Σοκ έχει προκαλέσει αυτός ο άντρας όπου είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που έχει σκοπό να βιάσει! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε!

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το εφετείο σε έναν διεστραμμένο 33χρονο από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος σκόπευε – σύμφωνα με δική του ομολογία – να εκπληρώσει όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις βιάζοντας αθώες γυναίκες, προτού τελικά βάλει τέρμα στη ζωή του.

Έτσι, επικύρωσε την περασμένη Παρασκευή τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή η οποία του είχε επιβληθεί, δηλαδή 10-20 χρόνια κάθειρξης, για εγκλήματα που σκόπευε να διαπράξει εις βάρος των… 200 γυναικών που περιείχε η «λίστα» του.

Ο Frank Yeager είχε περάσει μήνες ολόκληρους δημιουργώντας μια λίστα με 200 γυναίκες στις οποίες ήθελε να επιτεθεί. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους, οι γυναίκες της λίστας ήταν μεσίτριες, αφού ο 33χρονος πίστευε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσει τα θύματά του στα άδεια σπίτια που θα πήγαιναν να του δείξουν.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά στο ημερολόγιό του, που ανακάλυψαν οι Αρχές μετά τη σύλληψή του: «Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταπνίξω αυτές τις ορμές μέσα μου… Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ να κερδίσω το έπαθλό μου».

Ο Yeager αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του το 2012, προσεγγίζοντας το πρώτο από τα υποψήφια θύματά του. Πήγε σε ένα μεσιτικό γραφείο και ζήτησε από τη μεσίτρια να του δείξει ένα απομονωμένο σπίτι που τον ενδιέφερε. Εκείνη αρνήθηκε επειδή φερόταν παράξενα και έτσι εκείνος έφυγε. Έπειτα από λίγη ώρα επέστρεψε και άρχισε να την ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι, λέγοντας ότι υπήρχε διαρροή σε κάποιον σωλήνα. Όταν ένας συνάδελφός της μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε, ο Yeager πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Οι δύο συνάδελφοι πήγαν αργότερα στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. Βρήκαν όλα τα φώτα σβησμένα και τις κουρτίνες κλειστές, αλλά καμία διαρροή και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο Yeager ομολόγησε τα πάντα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παραμορφώσεις με τις οποίες γεννήθηκε στο πρόσωπο είχαν ως αποτέλεσμα να υφίσταται ανελέητο bullying από μικρός, ενώ όλες οι γυναίκες που γνώριζε τον περιφρονούσαν.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ σύζυγο και την οικογένεια που ονειρευόταν, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφού όμως πρώτα εκπλήρωνε όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις με τις γυναίκες της λίστας του.

Στην έφεση που άσκησε στα μέσα Ιουνίου, ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δεν είχε ισχύ αφού δέχθηκε ψυχολογικές πιέσεις από τους αστυνομικούς, ωστόσο δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο κυρίως χάρη στο εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο του ημερολογίου του.