Κόσμος

Τυφώνας Φλόρενς: Ο ρεπόρτερ που ήθελε να εντυπωσιάσει κι έγινε viral

Τυφώνας Φλόρενς: Ο ρεπόρτερ που ήθελε να εντυπωσιάσει κι έγινε viral

Δείτε πώς εκτίθεται όταν δύο περαστικοί μπαίνουν στο πλάνο

Ο τυφώνας Φλόρενς σαρώνει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, με την Βόρεια Καρολίνα να έχει πληγεί μέχρι στιγμής περισσότερο από κάθε άλλη αμερικανική Πολιτεία.

Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι η κατάσταση είναι δραματική, ωστόσο ένας ρεπόρτερ του Weather Channel φρόντισε να προσθέσει λίγο ακόμη -αχρείαστο- δράμα… Μόνο που προδόθηκε χωρίς να το καταλάβει. Και το στιγμιότυπο έγινε viral όταν ένας τηλεθεατής το μαγνητοσκόπησε και το ανέβασε στο twitter.

Τον βλέπουμε με ένα μπλε αδιάβροχο να παλεύει να σταθεί όρθιος εν μέσω πολύ ισχυρών ανέμων. Η αυτοθυσία του προκειμένου να μεταδώσει το ρεπορτάζ δείχνει να χτυπά κόκκινο. Όμως η επόμενη σκηνή τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, καθώς στο πλάνο εμαφνίζονται δύο νεαροί να περπατούν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, λίγα μόλις μέτρα πίσω του.

Όπως είναι απολύτως λογικό το video έγινε viral μαζεύοντας πάνω από 3.6 εκατ. προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες retweeet.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Weather Channel με ανακοίνωσή του στάθηκε στο πλευρό του ρεπόρτερ του, σημειώνοντας ότι ήταν επί ώρες εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες, είχε κουραστεί και επιπλέον προσπαθούσε να βαδίσει πάνω σε πολύ βρεγμένο γρασίδι. Από την άλλη οι δύο νεαροί περπατούσαν πάνω στο στρωμένο με ασφάλτο δρόμο.