Κόσμος

Βραζιλία: Τσιμεντωμένος σε μπαούλο γνωστός ηθοποιός – Τον έψαχναν από τον Ιανουάριο

«Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και βάναυσα» – Τι συνέβη με τον ηθοποιό
Τσιμεντωμένος με σε ένα μπαούλο βρέθηκε ο Βραζιλιάνος ηθοποιός, Jefferson Machado, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο. Η σορός του γνωστού ηθοποιού βρέθηκε στο μπαούλο που ήταν θαμμένο 6,5 μέτρα κάτω από τη γη σε ένα ακίνητο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 44χρονο θύμα μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το ακίνητο στο οποίο βρέθηκε το μπαούλο με τη σορό του γνωστού ηθοποιού, ανήκει σε μια γυναίκα που δήλωσε ότι το έχει νοικιάσει σε κάποιον άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Machado.

Ο 44χρονος, ο οποίος ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πιστεύεται ότι γνώριζε το άτομο που νοίκιασε το ακίνητο όπου βρέθηκε το σώμα του και εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από ένα μήνα, όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη το R7 news.

«Εννιά άτομα προσπαθούσαν να ξεθάψουν το μπαούλο με τη σορό του»

Χρειάστηκαν εννιά άτομα για να καταφέρουν να ξεθάψουν από το χώμα το μπαούλο με τη σορό του.

«Ο Jefferson δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και βάναυσα από αδίστακτους» έγραψε στο προφίλ του ηθοποιού στο Instagram η φίλη του, Cintia Hildsendeger.

Η εξαφάνιση του ηθοποιού τον Ιανουάριο
Η τελευταία δουλειά του Machado στην τηλεόραση ήταν στη σαπουνόπερα Reis το 2022.

Τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στις 27 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια του Machado έμαθε ότι είχε εξαφανιστεί όταν μια μη κυβερνητική υπηρεσία επικοινώνησε μαζί τους για να τους πει ότι τα οκτώ σκυλιά του ηθοποιού ήταν παρατημένα σε κακή κατάσταση στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Δύο από αυτά πέθαναν και έξι νοσηλεύονται σε κτηνιατρικό κέντρο.

«Μου είπε ότι του έπεσε το κινητό στην τουαλέτα» λέει η μητέρα του
Η 73χρονη μητέρα του ηθοποιού, Maria das Dores, δήλωσε στο πρακτορείο Notícias do Dia ότι μίλησε για τελευταία φορά μαζί του στις 29 Ιανουαρίου και της είπε ότι ήταν στο Σάο Πάολο για μια δουλειά και ότι έμενε στο σπίτι ενός φίλου.

Η μητέρα του ανησύχησε όταν σταμάτησε να την παίρνει τηλέφωνο και όπως λέει της έστειλε μόνο κάποια ανορθόγραφα μηνύματα. Επίσης της είπε ότι το κινητό του είχε πέσει στην τουαλέτα και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν βιντεοκλήση.
ΠΗΓΗ in.gr