Κόσμος

Βρετανία: Διεκόπη το debate Τρας – Σουνάκ για τη διαδοχή Τζόνσον – Η δημοσιογράφος λιποθύμησε στον αέρα

Βρετανία: Διεκόπη το debate Τρας – Σουνάκ για τη διαδοχή Τζόνσον – Η δημοσιογράφος λιποθύμησε στον αέρα

Η δημοσιογράφος ανάρρωσε, το debate των «μονομάχων», για τη διεκδίκηση της αρχηγίας των Τόρις και της πρωθυπουργίας της Βρετανίας, ακυρώθηκε.
Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα, την ώρα του debate των δύο «μονομάχων» για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον στην αρχηγία των Τόρις και στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Μάλιστα, το debate μεταξύ της Λις Τρας και του Ρίσι Σουνάκ, που σήμερα διασταύρωναν τα ξίφη τους τηλεοπτικά, χρειάστηκε να διακοπεί, καθώς η συντονίστρια της «μονομαχίας», δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚαν, λιποθύμησε στον αέρα.

Η δημοσιογράφος ανάρρωσε, το debate… ακυρώθηκε
Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, το Talk TV, στο οποίο διεξαγόταν το debate των δύο πολιτικών αντιπάλων, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ότι η δημοσιογράφος λιποθύμησε στον αέρα.

Και προσέθεσε ότι παρ’ όλο που είναι καλά στην υγεία της, η συμβουλή των γιατρών της «ήταν να μην συνεχίσουμε με το debate, όπως σημειώνεται στην ανάρτηση.

Το δίκτυο Talk TV, μάλιστα, ζητά συγγνώμη από τους θεατές και ακροατές του.

Το άτυχο περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που μιλούσε η υποψήφια για την αρχηγία του Συντηρητικού Κόμματος και της πρωθυπουργίας της Βρετανίας, Λιζ Τρας, η οποία, μάλιστα, αιφνιδιάστηκε και έσπευσε να βοηθήσει τη δημοσιογράφο, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ in.gr