Κόσμος

Βρετανία – Μητέρα και πατριός κατηγορούνται για τη δολοφονία του 9χρονου Άλφι

Βρετανία – Μητέρα και πατριός κατηγορούνται για τη δολοφονία του 9χρονου Άλφι

Άλλη μια υπόθεση με θάνατο παιδιού έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.
Μια μητέρα, 34 ετών, και ο σύντροφός της, 39 ετών, κατηγορούνται για τη δολοφονία του εννιάχρονου Άλφι σε ένα σπίτι στο Γουορτσεστερσάιρ στη Βρετανία.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, o Άλφι Στιλ βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα σπίτι στο Ντρόιτγουιτς στις 18 Φεβρουαρίου πέρσι πριν μεταφερθεί με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ, όπου αργότερα πέθανε.

Στο εδώλιο μητέρα και πατριός
Η μητέρα του και ο πατριός του έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του. Θα εμφανιστούν στις 25 Φεβρουαρίου στο δικαστήριο, κατηγορούμενοι και για το αδίκημα της κακοποίησης παιδιού.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι κατηγορείται για «επίθεση, κακομεταχείριση, παραμέληση και εγκατάλειψη» του Άλφι πριν τον θάνατό του.

Βρετανία – Μητέρα και πατριός κατηγορούνται για τη δολοφονία του 9χρονου Άλφι

Σημειώνεται ακόμα ότι ο εννιάχρονος διέτρεχε «σημαντικό κίνδυνο σοβαρής σωματικής βλάβης» και η μητέρα είτε «προκάλεσε το θάνατό του» είτε δεν τον προστάτευσε. Και οι δύο αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορία σκληρότητας σε ένα άτομο ηλικίας κάτω των 16 ετών μεταξύ 13 Ιουλίου 2019 και 18 Φεβρουαρίου 2021.

Την ώρα του συμβάντος, η αστυνομία της West Mercia ισχυρίστηκε ότι οι ντετέκτιβ αντιμετώπιζαν τον θάνατο του Άλφι ως κάτι «ανεξήγητο». Ο παππούς του, Πολ Σκοτ, τον περιέγραψε ως «θαρραλέο σαν λιοντάρι» σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

Ο Έλφι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά του, ενώ οι κάτοικοι τον χαρακτήρισαν ως «έξυπνο και φιλοπερίεργο».

ΠΗΓΗ in.gr