Κόσμος

Ξέχασαν το 2χρονο κοριτσάκι τους στο αυτοκίνητο για 14 ώρες

Η μητέρα επιχείρησε στην αρχή να πει ψέματα στις Αρχές – «Άφησαν σκόπιμα το παιδί να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο».

Ένα κοριτσάκι 2 ετών από τη Φλόριντα βρήκε τραγικό θάνατο αφότου οι γονείς του το ξέχασαν για 14 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε το βράδυ στο καθισματάκι του στο αυτοκίνητο και οι δύο γονείς του, η 23χρονη Kathreen Adams και ο 32χρονος Christopher McLean, το θυμήθηκαν το επόμενο απόγευμα.

Οι δυο γονείς συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου και κατοχή ναρκωτικών.

«Μια γυναίκα πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και ούρλιαζε»

Όλα έγιναν, όπως αναφέρει η Daily Mail, το μεσημέρι της 16ης Μαΐου όταν μια γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση ουρλιάζοντας τόσο που ήταν αδύνατον να καταλάβει κανείς τι έλεγε.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν κάποιον να έχει στα χέρια του το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του. Ένας από τους αστυνομικούς αμέσως έκανε ΚΑΡΠΑ στο 2χρονο παιδάκι αλλά ήταν ήδη νεκρό.

Τι είπε στις Αρχές η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα, Kathreen Adams είπε στις Αρχές ότι βρήκε την κόρη της μέσα στο σπίτι χωρίς τις αισθήσεις της αλλά ο αστυνομικός κατάλαβε ότι έλεγε ψέματα γιατί η θερμοκρασία του παιδιού ήταν υπερβολικά μεγάλη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε μείνει στο αυτοκίνητο για 14 ώρες. Τελικά, η μητέρα παραδέχτηκε ότι είχε φύγει από τη δουλειά της γύρω στα μεσάνυχτα και πήγε στο σπίτι ενός συγγενή για να πάρει τα δύο της παιδιά, ηλικίας 2 και 4 ετών. Στη συνέχεια, μαζί με τον σύζυγό της πήγαν στο σπίτι.

«Το παιδί αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και δεν το ξύπνησαν»

«Το μωρό κοιμήθηκε στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Αποφάσισαν να το αφήσουν εκεί, τελικά αποκοιμήθηκαν και αυτοί και το συνειδητοποίησαν το επόμενο απόγευμα» είπε ο σερίφης.

Η μητέρα είπε ότι σκόπιμα άφησαν το παιδί στο αυτοκίνητο όλη τη νύχτα και ο πατέρας, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν επιθυμούσε να κάνει κάποια δήλωση.

Η μητέρα παραδέχτηκε επίσης ότι κάπνισαν μαριχουάνα αφότου επέστρεψαν στο σπίτι με το μεγαλύτερο παιδί τους.