Κόσμος

Ζευγάρι προσφέρει 2.000 για μεταφορική, με τον όρο να τους κάνουν την μετακόμιση γυμνοί

Ξυλοδαρμός 13χρονης στη Λαμία: Οι 17χρονες τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Το ζευγάρι δίνει αρκετά χρήματα αλλά έχει βάλει έναν «παράξενο» όρο.

Ένα ζευγάρι γυμνιστών στο Λονδίνο έβαλε μια «ιδιαίτερη» αγγελία, αφού αποφάσισε να αλλάξει σπίτι και αναζητά μεταφορική.

Ωστόσο η αγγελία αυτή είναι παράξενη αφού το ζευγάρι πληρώνει μεν αδρά, προσφέροντας 2000 λίρες (περίπου 2.200 ευρώ) αλλά υπό έναν όρο: οι μεταφορείς να είναι γυμνοί!

Η αγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Shift, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος που να δεχτεί αν εργαστεί με αυτό τον όρο, αναφέρει το LADbible.

Μάλιστα η ιστοσελίδα προτίθεται να τους βοηθήσει να βρουν τον άνθρωπο που θέλουν και έγραψε: «Την περασμένη εβδομάδα λάβαμε ένα αίτημα από ένα ζευγάρι γυμνιστών με ένα εξαιρετικά μοναδικό αίτημα, το οποίο σχετίζεται με τις ιδεολογίες και τις παραδόσεις τους».

Η ανάρτηση προσθέτει ότι το προσωπικό είχε τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης της αρχικής συνομιλίας, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να «διαβάσουν όλα όσα απαιτούνται από αυτούς».

Στο μήνυμα προς τον Shift, η γυναίκα είχε πει ότι σχεδίαζαν να μετακομίσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω της δουλειάς του συζύγου της, και ήθελαν να προσλάβουν μεταφορική.

Πλέον έχουν συμπληρώσει στην αγγελία τους πως θα δοθεί ένα σεμνό εσώρουχο για την μεταφορά των αντικειμένων εκτός σπιτιού.

gazzeta.gr