Διεθνή Επικαιρότητα

Ο δικηγόρος του Τραμπ ίδρωσε και άρχισε να στάζει η βαφή των μαλλιών του

Η πέτρα που έπεσε στη στέγη του τον έκανε εκατομμυρίουχο

Πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, βγήκε να μιλήσει για την απάτη στις εκλογές

Οταν ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζιουλιάνι, ξεκίνησε να μιλάει περί απάτης στις αμερικανικές εκλογές 2020, δεν περίμενε ότι θα κάνει τον κόσμο να ασχολείται με τη βαφή των μαλλιών του.

Ο Τζουλιάνι ανέβηκε στο βήμα προκειμένου να υπεραμυνθεί της άποψης του Τραμπ για απάτη στις εκλογές, ισχυριζόμενος -χωρίς αποδεικτικά στοιχεία- ότι υπήρχαν αρκετοί ψηφοφόροι σε Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Αριζόνα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ο δικηγόρος του Τραμπ άρχισε να κατηγορεί τον Τζορτζ Σόρος, τους Κλίντον και την Κίνα ότι βρίσκονται πίσω από μια «συνωμοσία» για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Μέσα σε όλη αυτή την ένταση της ομιλίας του, ο δικηγόρος του Τραμπ άρχισε να ιδρώνει με αποτέλεσμα να τρέξει η βαφή των μαλλιών του!

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν με δηκτικό τρόπο. Η ρεπόρτερ του Guardian, Joan Greve έγραψε στο Twitter: «Ο Ρούντι Τζιουλιάνι ιδρώνει και η μπογιά του τρέχει, όσο διαδίδει ψέματα για τις προεδρικές εκλογές, ενώ ένας άλλος χρήστης του κοινωνικού δικτύου σχολίασε: «Ο Ρούντι Τζιουλιάνι είναι στην τηλεόραση με την βαφή να τρέχει στο πρόσωπο του, αλλά θέλει να τον πάρουμε σοβαρά».