Διεθνή Επικαιρότητα

Συγκλονίζει διπλή δολοφονία στην Αλβανία – Έφερε στο «φως» εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Θεοφάνεια: Ουρές πιστών έξω από τον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι

Συγκλονίζει υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας στην Αλβανία.

Ειδικότερα, δύο αδερφές δολοφονήθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Τίρανα.

Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

Η αδερφή των θυμάτων είπε για την υπόθεση, σε τοπικά μέσα της Αλβανίας, ότι: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία έμεινε έπειτα έγκυος και φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και του δικού τους μωρού.

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου, όπως αναφέρει και η ΕΡΤ.

Ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδερφών, σκοτώνοντας και τις δύο, αφού είχε υποψιαστεί πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά έχουν βιώσει κοντά του, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα για το αποτρόπαιο έγκλημα.

ΠΗΓΗ