Επικαιρότητα Τουρκία

Τουρκία: Η μικρή Ελίφ ξεγέλασε τον θάνατο και χαιρετά από το κρεβάτι του νοσοκομείου (video)

Σεισμός Σάμος: Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των νεκρών στην Τουρκία

Ένα μικρό κορίτσι μόλις τριών ετών, η μικρή Ελίφ έγινε σύμβολο ενός ολόκληρου λαού που δεν παύει να πιστεύει στα θαύματα μετά την ανάσυρσή της 65 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία από τα συντρίμμια του σπιτιού της στην Σμύρνη.

Η εικόνα της μικρής Ελίφ έκανε τον γύρο του κόσμου και όχι άδικα. Όταν την έβγαλαν από τα συντρίμμια η πιτσιρίκα δεν σταματούσε στιγμή να κρατάει με το χεράκι της το δάχτυλο του διασώστη της. Του σωτήρα της. Είχε γραπωθεί από πάνω του όπως γραπώθηκε από την ζωή!

 

Τουρκία: Η μικρή Ελίφ ξεγέλασε τον θάνατο και χαιρετά από το κρεβάτι του νοσοκομείου (video)

Η Ελίφ Περιντσέκ, που βρισκόταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί τα χαιρετούσε τον κόσμο που περίμενε να μάθει νέα για την υγεία της.

Δείτε την μικρή Ελίφ

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Να σας ευλογεί ο Θεός, οι προσευχές μου εισακούσθηκαν και επανενώθηκε με την Ελίφ», δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού.

Η Ελίφ είναι το εκατοστό έκτο άτομο που διασώζεται κάτω από τα ερείπια των κατεστραμμένων κτιρίων στην Σμύρνη. Μεταξύ των διασωθέντων ήταν και η μητέρα της, όπως και οι δύο αδελφές της αλλά και ο αδελφός της Ελίφ, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα ερείπια το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο ο αδελφός της υπέκυψε αργότερα, σύμφωνα με το TRT.