Ξένη Μουσική

Έπεσε από τη σκηνή η Lady Gaga και το κοινό τρελάθηκε (vid)

Θρίλερ με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε στη Ρόδο

Η τραγουδίστρια είχε μια σοβαρή πτώση από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας
Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου που απεικονίζει τη Lady Gaga να αγκαλιάζει ένθερμα έναν θαυμαστή της, τον οποίο κάλεσε η ίδια στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας, προκειμένου να του κάνει έκπληξη. Ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσο μεγάλος, που ο νεαρός άντρας την κρατά από τη μέση και η ίδια έχει τα πόδια της δεμένα πάνω του.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ο Τζακ έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, προκαλώντας την ανησυχία του κοινού. Η τούμπα των δύο δεν ήταν και τόσο ομαλή αφού, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο θαυμαστής έπεσε πάνω στη τραγουδίστρια.

«Όλα καλά. Το μόνο που δεν είναι καλό είναι πως χρειαζόμαστε σκαλιά για να ανέβουμε στη σκηνή» είπε η Lady Gaga, προσπαθώντας να διακωμωδήσει το περιστατικό. Στη συνέχεια, ανέβασε ξανά τον Τζακ, ο οποίος είχε τρομοκρατηθεί. «Είσαι καλά;» τον ρώτησε. «Όλα καλά, δεν φταις εσύ. Εάν κάποιος στο Διαδίκτυο μιλήσει άσχημα για σένα θα θυμώσω πάρα πολύ» του είπε, σύμφωνα με το περιοδικό «Time».