Επιστήμες

Μια νέα εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης κατακτά την Ελλάδα

«Έβαλα τη φωτιά, γιατί οι γονείς μου ήθελαν να συνεχίσω τη σχολή»

Το GPT chat, μαζί με άλλες εφαρμογές που βασίζονται σε AI, έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο, αλλά λίγα πράγματα έχουν οδηγήσει σε τέτοια σύγχυση όπως το Trader AI. Η εφαρμογή, σύμφωνα με τις αρχικές παραδοχές, ήταν να βοηθήσει τους επενδυτές να επιλέξουν στις καλύτερες μετοχές, ομόλογα και νομίσματα

Ωστόσο, οι πρόσφατες ενημερώσεις σε αυτήν την εφαρμογή πρόσθεσαν ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης με βάση την τεχνολογία συνομιλίας Chat GPT 4 και τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Η εφαρμογή είναι πλέον αρκετά ισχυρή ώστε να αναλύει την αγορά και να εκτελεί δεκάδες συναλλαγές ανά ώρα, αποφέροντας σημαντικά κέρδη.

Χάρη στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, χιλιάδες άνθρωποι χωρίς εμπειρία στις διαδικτυακές συναλλαγές μπόρεσαν να αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν και πολλοί από αυτούς ήδη καυχώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για χιλιάδες ευρώ που κέρδισαν χωρίς να κάνουν κυριολεκτικά τίποτα.

Μια νέα εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης κατακτά την Ελλάδα

Πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα αυτή η εφαρμογή;

Ακριβώς όπως η επένδυση σε μετοχές, πρέπει πρώτα να καταθέσετε ένα συγκεκριμένο ποσό στον λογαριασμό σας, π.χ. 200 €. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυτά τα κεφάλαια για να αγοράσει και να πουλήσει νομίσματα, μετοχές ή ομόλογα προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα – από λίγα λεπτά μέχρι αρκετές ώρες.

Η εφαρμογή καθορίζει ποια νομίσματα να αγοράσει και να πουλήσει και πότε χάρη στη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, αναλύοντας χιλιάδες δείκτες αγοράς σε πραγματικό χρόνο – από τεχνική ανάλυση μέχρι παγκόσμιες ειδήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τη διαμόρφωση των τιμών.

Ακούγεται περίπλοκο, αλλά το περιβάλλον εργασίας του χρήστη είναι πολύ φιλικό και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, ή μάλλον να το αφήσει να λειτουργήσει για εμάς.

Πόσα πραγματικά μπορείτε να κερδίσετε;

Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για αρκετούς μήνες σε μια μικρή ομάδα ατόμων στους οποίους δόθηκε πρόσβαση κάνοντας εγγραφή το συντομότερο δυνατό – πριν από 6 μήνες. Τα δημόσια διαθέσιμα στατιστικά δείχνουν ότι το μέσο κέρδος κάθε χρήστη ξεπέρασε τα 5.700 EUR το μήνα, αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος της συνεισφοράς και την ανάπτυξη του αλγορίθμου, ο οποίος, σύμφωνα με τους ιδρυτές, βελτιώνεται σχεδόν κάθε μέρα και σήμερα επιτυγχάνει ακρίβεια 82%.

ΤΟ ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ: εδώ είναι το αποτέλεσμα στο παράδειγμά μας

Για να σας δώσουμε μια πιο ρεαλιστική ιδέα για την απόδοση της εφαρμογής, θα σας δείξουμε τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες όταν ένας από τους συναδέλφους μας τη χρησιμοποίησε για πρώτη φορά.

Μετά την εγγραφή του, πίστωσε στον λογαριασμό του το ποσό των 250 ευρώ, ώστε ο αλγόριθμος να έχει κάτι να δουλέψει και να επενδύσει αυτό το ποσό. Στις ρυθμίσεις του αλγορίθμου, ενεργοποίησε την επιλογή διαπραγμάτευσης και των 3 μέσων: νομίσματα, ομόλογα και μετοχές.

Στο “screenshot” που δείχνει τα αποτελέσματα παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις ημερήσιες επενδύσεις, τις τιμές έναρξης και λήξης που επιτυγχάνονται από τον αλγόριθμο και τα κέρδη για όλη την ημέρα:

Μια νέα εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης κατακτά την Ελλάδα

 

Μέσα σε 15 ημέρες, μέχρι και 11 από αυτές κατέληξαν στο μαύρο, γεγονός που δίνει ποσοστό επιτυχίας 73%. Δεδομένου ότι μόνο επαγγελματίες παίκτες στο χρηματιστήριο επιτυγχάνουν τέτοια αποτελέσματα, αυτό είναι μια άλλη εκπληκτική απόδειξη της δύναμης της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία ήδη ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες του μέσου ανθρώπινου μυαλού.

Μεταφράζοντας το αποτέλεσμα σε καθαρό κέρδος, μέσα σε 15 ημέρες κέρδισαν 1143 ευρώ. Ομολογουμένως, αυτά δεν είναι τα ποσά που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Wall Street στη δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά όταν συνειδητοποιούμε ότι ήταν ο αλγόριθμος που έκανε όλη τη δουλειά για εμάς. Επιπλέον, η ακρίβεια αυξάνεται σταθερά.

Ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης σε αυτήν την εφαρμογή

Υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι μέσω των οποίων μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό στην εφαρμογή Trader AI, αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι περισσότεροι συνήθως δεν λειτουργούν και απαιτούν να μπείτε σε λίστα αναμονής. Επομένως, συχνά βλέπουμε μόνο το μήνυμα:

Μια νέα εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης κατακτά την Ελλάδα

Ψάξαμε εκτενώς στο διαδίκτυο και καταφέραμε να βρούμε έναν άμεσο σύνδεσμο στη φόρμα εγγραφής που σας επιτρέπει να παρακάμψετε την (συνήθως υπερφορτωμένη) αρχική σελίδα, τη λίστα αναμονής και να εγγραφείτε αμέσως.

Μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στον ιστότοπο εγγραφής κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε άτομο μπορεί να δημιουργήσει μέχρι έναν λογαριασμό. Κατά την εγγραφή σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παρέχετε τα σωστά δεδομένα, γιατί στη συνέχεια ο λογαριασμός θα επαληθευτεί μέσω τηλεφώνου. Μετά την επιτυχή επαλήθευση, η οποία διαρκεί περίπου 2 λεπτά, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ενώ η εγγραφή είναι ακόμα ανοιχτή:

 

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό τώρα