X-Files

Ο Χρονοταξιδιώτης Πέρασε 2 Χρόνια Το 2749 Και Εξηγεί Το Μέλλον

Ποιος Al Bielek που ταξίδεψε στον χρόνο και μας λέει το μέλλον;

Ο Al Bielek συζητάει τι θυμάται από τις 6 εβδομάδες που έζησε στο έτος 2137 και τα 2 χρόνια που πέρασε στο 2749.

Πολλά από τα γεγονότα μάλιστα που περιγράφονται ότι έχουν συμβεί, συμβαίνουν τώρα στο παρόν μας. Η προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για κυριαρχία και η καταστροφική κλιματική αλλαγή για να αναφέρουμε μερικά.

Το Project Montauk ήταν μια σειρά από κυβερνητικά έργα των ΗΠΑ που μυστικά διεξήχθησαν στο Camp Hero ή την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Montauk, στο Long Island για το σκοπό της ανάπτυξης ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στο χρόνο. Ο Jacques Vallée περιγράφει το Project Montauk ως τη συνέχεια της ιστορίας για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Ο Al Bielek περιγράφει τι θυμάται αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 – Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Βρήκε τον εαυτό του με τον αδελφό του, Duncan Cameron, σε νοσοκομείο του μέλλοντος για 6 εβδομάδες, να αναρρώνει από τραυματισμό από ακτινοβολία.
Το ιατρικό σύστημα του μέλλοντος χρησιμοποίησε δονήσεις και θεραπείες με φως.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές ήταν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα. Αυτό που παρατήρησε είναι ότι οι αλλαγές της γης προκάλεσαν πολλές γεωγραφικές αλλαγές που ξεκίνησαν στην αρχή του 21ου αιώνα μέχρι το 2025.

Οι ακτές και το εσωτερικό των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν ριζικά διαφορετικές από ότι είναι τώρα. Η στάθμη του νερού είχε ανέβει και η Φλόριντα μειώθηκε πολύ μέχρι το Panhandle. Η Ατλάντα, της Τζόρτζια ήταν μόνο 3 μίλια από τον ωκεανό. Ο Μισισιπής έγινε λιμνοθάλασσα εσωτερικής ναυσιπλοΐας. Οι Μεγάλες Λίμνες έγιναν μία μεγάλη λίμνη.

Η Υποδομή των ΗΠΑ είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη. Μια χαλαρή μορφή τοπικού στρατιωτικού νόμου υπήρχε το 2137.
Η Κεντρική κυβέρνηση δεν υπήρχε.

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης άρχισαν να μετατοπίζονται, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια τεχνητή κατασκευή πόλου για να αποφευχθεί η κατάρρευση και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων. Ως αποτέλεσμα, οι πόλοι δεν αναστράφηκαν.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν περίπου 50 εκατομμύρια. Ισχυρίζεται ότι μεταξύ των ετών 1954-2000 η κυβέρνησή μας συνεργάστηκε με εξωγήινους για την απόκτηση τεχνολογίας, μηχανική μοντέλου προς κατασκευή και αντιστρόφως σε όλες τις τεχνολογίες τους.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε τον πλανήτη, αλλά, στη συνέχεια, ένας πόλεμος αναπτύχθηκε. Σε κάποιο σημείο ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των Η.Π.Α. καταστράφηκαν. Η νέα παγκόσμια τάξη κατέρρευσε.

Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες, ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Στο μέλλον, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που απέμεινε από τον 3το Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια o Al Bielek βρέθηκε, ανεξήγητα, στο έτος 2749 για σχεδόν δύο χρόνια. Μιλάει για το τι έμαθε όταν ήταν εκεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο 2137 για να πάρει τον Duncan, μετά απ’ αυτό και οι δύο λήφθηκαν στο 1983.

Υπήρχαν πόλεις εδάφους και πόλεις πλωτές. Οι πλωτές πόλεις μπορούσαν να μεταφερθούν σε διάφορα μέρη της γης. Το Συνθετικό Ευφυΐας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Δεν υπήρχε καμία κυβέρνηση. Ήταν μια τεράστια πλωτή κρυσταλλική δομή. Τους πήρε συνέντευξη τηλεπαθητικά. Η δομή της κοινωνίας ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους.

Διαβάστε τι αποκάλυψε Έλληνας επιστήμονας για την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς και ποιες οι 8 προφητείες της CIA.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Κανείς δεν έσωσε σημασία στον Al Bielek όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν ταξιδιώτης στον χρόνο και μέρος μιας κυβερνητικής επιχείρησης. Αλλά, όταν μοιράστηκε τις τρομερές προβλέψεις του για τη Γη, τις πεποιθήσεις του, τον χαρακτήρα του και το κυβερνητικό πείραμα, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άρχισαν να ακούν τους ισχυρισμούς του. Όλα ξεκίνησαν με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκείνη την εποχή, η Αμερικανική κυβέρνηση λέγεται ότι έκανε κάποια ακραία πειράματα στα κρυφά. Αυτά τα πειράματα ήταν μέρος των προσπαθειών για να κερδίσει τον πόλεμο. Ωστόσο, κάποια πειράματα ξεπέρασαν το όριο. Ένα από τα γνωστά είναι το Πείραμα της Φιλαδέλφειας”. Μέχρι σήμερα, πυροδοτεί εξωφρενικές θεωρίες σχετικά με την τηλεμεταφορά, τα ταξίδια στο χρόνο και φυσικά τη συνωμοσία. Αυτό το πείραμά οδήγησε σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες μελέτες στην ιστορία της Αμερικής, καθώς τα περισσότερα από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του πειράματος ήταν μυστήριο για χρόνια. Αυτό συνέβη, μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια από έναν άνδρα που ήταν μέρος του πειράματος.

Ο Al Bielek

Ο Al Bielek γεννήθηκε το 1927 σε μια κανονική οικογένεια, αλλά δεν ήταν ένα συνηθισμένο παιδί. Αν και είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία και αγαπήθηκε από όλη την οικογένεια του, υπήρχε κάτι περίεργο πάνω του. Οι πρώτες του αναμνήσεις χρονολογούνται από τον καιρό που μπουσούλαγε. Ο Al ήταν ο πιο συνειδητοποιημένος από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, καθώς θυμάται και κατανοούσε τις περισσότερες συζητήσεις ενήλικων πριν ακόμα να μπορεί να περπατήσει. Παρά τις δυνατότητες του, υπήρχε ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του που δε θυμόταν. Ο Al πήρε το παρατσούκλι “εγκυκλοπαίδεια” από τους συμμαθητές του, ένα όνομα που το είχε για όλη του τη ζωή. Όλοι είχαν αναρωτηθεί πώς μπορεί να συγκρατήσει τόσες πολλές πληροφορίες και από τους τις έμαθε. Στα 60ά του γενέθλια άρχισε να λύνει το μυστήριο. Το 1988 ο Al και η οικογένεια του είδαν την ταινία “The Piladelphia Experiment”. Αυτή η ταινία επιστημονικής φαντασίας λέγεται ότι ήταν βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Η ταινία ήταν αδιανόητη για όλους εκτός από τον Al. Κατά τη διάρκεια της προβολής ένιωσε ένα deja-vu.