Ο Σταθμός

O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM κατατάσσεται στα δέκα μεγαλύτερα ελληνικά μουσικά ραδιόφωνα της Ελλάδας.

 

Είναι ένας ψυχαγωγικός, μουσικός σταθμός, που μοναδικός του στόχος είναι να κρατάει στους ακροατές του την καλύτερη παρέα όλο το 24ωρο!

Εξοπλισμένος με τα καλύτερα μηχανήματα , γι΄αυτό και ξεχωρίζει για τον πολύ καλό ήχο του. Το πρόγραμμα του σταθμού είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του κοινού για να ικανοποιεί μικρά κ μεγάλα παιδιά κάθε στιγμή!
Ξεχωρίζει για την καλή και σωστή μουσική, με βασικό του πλεονέκτημα τον καλό ήχο και τη μεγάλη εμβέλεια του. Η μουσική μας ενεργεία επιθυμούμε να φτάνει παντα σε εσάς.

Απο τον Οκτώβρη του 1998 O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM έχει καταξιωθεί στους ακροατές της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κρήτης, στοιχεία τα οποία τον ανέβασαν στην κορυφή των προτιμήσεων του ακροαματικού κοινού στην κατηγορία του.
Το πρόγραμμα πλαισιώνουν οι μουσικές παραγωγές από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς της Κρήτης με την συμμετοχή πάντα του ακροατή.

O ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM πρωτοπορεί και εκσυγχρονίζεται στον τομέα του για εσάς. Προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενώ πάντα διατηρεί την θερμή προσωπική επαφή με τον φίλο ακροατή!

Σήμερα βρισκόμαστε στο σημείο εκείνο όπου μας επιτρέπεται να πούμε ότι το ραδιόφωνο «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9» είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στον νομό Ηρακλείου, στις  ηλικίες 16 – 45, σύμφωνα με τις μετρήσεις της MRB VPRC & METRON ANALYSIS (κάνουν τις κρατικές μετρήσεις). Επίσης το ίδιο απέδειξαν και οι πρόσφατες μετρήσεις τις εταιρίας yougallop.com, που πραγματοποίησε έρευνα σε 500 άτομα στο Ηράκλειο.

Ο «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9», έχοντας πάντα κοντά του τους ακροατές του, διοργανώνει αρκετά συχνά πάρτυ εγκαίνια και διάφορα event σε καταστήματα, εμπορικά κέντρα και παραλίες, με τεράστια πάντα επιτυχία.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου, (μουσική – στολισμός – προβολή – ζωντανή μετάδοση) την οργάνωση και κάλυψη, εγκαινίων, γενεθλείων ή οποιασδήποτε εκδήλωσης.