Ατυχήματα

Φθιώτιδα: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «έλουσε» αγρότη με τόνους νερού!

Ηλίας Γκότσης: Οι γυμνές φώτο στο instagram και το ραντεβού με follower του!
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης

Κινητοποίηση για καπνό σε δασική περιοχή κοντά στη Μενδενίτσα Φθιώτιδαςυπήρξε το απόγευμα της Τρίτης. Τα πρώτα στοιχεία ανέφεραν πως υπήρχε καπνός που έκαιγε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια.

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με επίγεια και εναέρια μέσα, ενώ υπήρξαν και προληπτικές ρίψεις νερού. Λίγο αργότερα, ωστόσο, και αφού έλεγξαν όλη την περιοχή, διαπίστωσαν ότι το σύννεφο καπνού ήταν τελικά σύννεφο σκόνης που σήκωσε αγροτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.

Τον «βομβάρδισαν» με τόνους νερού

Το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε από τον καταστροφέα ενός αγροτικού μηχανήματος και ο αγρότης – χειριστής, που ήταν στα Καραβίδια Μώλου, μέσα σε μία χαράδρα, ανάμεσα στον Αγιο Χαράλαμπο και στη Μενδενίτσα πλήρωσε τη «νύφη».

Ο αγρότης δεν κατάλαβε ότι τα PZL πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού, με αποτέλεσμα να βγει στο ξέφωτο και να δεχθεί τόνους νερού στο κεφάλι του. Λίγο αργότερα έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί. Ο ίδιος έκανε τον σταυρό του για το ανέλπιστο μπάνιο που έκανε στο χωράφι του. Σημειώνεται ότι ο αγρότης είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: Lamianow.gr