Εσωτερική Ασφάλεια

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Ψάχνει και στα μαιευτήρια η Αστυνομία (vid)

Πρώτο κουδούνι στην Γαύδο για μόλις δύο μαθητές | Photos
Γείτονες μιλούν στο Open Tv για το μωρό που βρέθηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ – Τα δάκρυα αστυνομικού που το πήρε στην αγκαλιά του

Μέσω των καμερών ασφαλείας οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους γονείς που εγκατέλειψαν το μωρό στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV η ΕΛ.ΑΣ ελέγχει τις τελευταίες γεννήσεις σε μαιευτήρια, ενώ το καρότσι και η πετσέτα που ήταν τυλιγμένο έχουν σταλεί στα εργαστήρια για έλεγχο γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αστυνομικός που αντίκρισε το μωρό, λύγισε όταν το είδε μπροστά του τυλιγμένο με την πετσέτα, καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως είναι δυνατόν ένας γονιός να εγκατελείπει το παιδί με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα, ο αστυνομικός πολύ πρόσφατα είχε γίνει πατέρας. Το βρέφος, μόλις επτά ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας από περίοικους που περνούσαν από το σημείο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open Tv