Εσωτερική Ασφάλεια

Είχε πιεί, έπαιζε στη διαπασών μουσική και απειλούσε τον κόσμο με … πιστόλι!

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε για τρίτη φορά – Ανακούφιση για τη μητέρα που νοσούσε

Σε ρητή δικάσιμο o 57χρονος που συνελήφθη σε παραλία της Νέας Αγχιάλου

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμπεται ένας 57χρονος που πήγε για διακοπές στη Ν. Αγχίαλο και το απόγευμα της Δευτέρας ενώ είχε πιεί, ενοχλούσε τον κόσμο, καθώς έπαιζε μουσική σε μεγάλη ένταση στο κάμπριο αυτοκίνητό του, ενώ απείλησε κόσμο που παραπονέθηκε με… πιστόλι κρότου λάμψης.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, κρατήθηκε τη νύχτα και χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας που είναι Έλληνας και είχε έρθει για διακοπές στη Ν. Αγχίαλο με μια γυναίκα ουκρανικής καταγωγής.

Ενώ είχε πιεί, προχθές το απόγευμα πήγε σε παραλία της Ν. Αγχιάλου με το κάμπριο αυτοκίνητό του και έπαιζε μουσική στη διαπασών.

Όταν κόσμος που βρισκόταν στο σημείο του είπε να τη χαμηλώσει, τους απειλούσε με πιστόλι.

Τελικά, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ο 57χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μαχαίρι 20 εκ. με μήκος λάμας 9,5 εκ. Ο άνδρας βρίσκονταν σε προφανή κατάσταση μέθης, αλλά αρνήθηκε να γίνει έλεγχος αλκοτέστ και τεκμαίρεται ότι έχει 1,10 mg/dL.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί σε βάρος του ρητή δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε το πιστόλι και το μαχαίρι στο αυτοκίνητό του, διότι φοβόταν μην πέσει θύμα ληστείας.