Εσωτερική Ασφάλεια

Καλλιθέα: Τι οδήγησε την 39χρονη αισθητικό να κοιμάται σε αυτοκίνητο για 10 μήνες

Κορύφωση τρίτου κύματος τον Μάιο- Απαραίτητη η τήρηση των νέων μέτρων
Πώς οι αστυνομικοί εντόπισαν την 39χρονη αισθητικό που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα

Σοβαρά προβλήματα υγείας και προστριβές με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της φαίνεται να οδήγησαν τη 39χρονη αισθητικό να εξαφανιστεί από την Καλλιθέα και να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Δεριγνύ για δέκα μήνες.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, εκείνη δεν ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη έφευγε από το σπίτι τηςΚάθε φορά που η αισθητικός εξαφανιζότανη οικογένεια κατάφερνε να την εντοπίζει και να την επαναφέρει στην οικογενειακή εστία, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, όπου έφυγε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και τα ίχνη της χάθηκαν.

Αμεσως σήμανε συναγερμός.  Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Γραμμή Ζωής για την 39χρονη αισθητικόΑλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ήταν εκατοντάδες. Πολλές από τις μαρτυρίες που έφτασαν στη Γραμμή Ζωή, έδειχναν το ίδιο σημείο και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για τον εντοπισμό της 39χρονης.

Με μια συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, η 39χρονη αισθητικός, που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα, εντοπίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στον Αγιο Παντελεήμονα. 

ΠΗΓΗ