Κοινωνία

Σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονη στη Λέσβο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους

Όταν το κοριτσάκι μπήκε σε φάτνη πλατείας

Τρία αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονο κοριτσάκι στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη . Η επίθεση από τα τρία αδέσποτα έγινε όταν το κοριτσάκι μπήκε σε φάτνη.

Η οικογένεια με το κοριτσάκι πήγαν στην πλατεία για να δουν από κοντά το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Εκεί βρίσκονταν τα τρία αδέσποτα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς, όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται εκεί, το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς είδαν και έπαθαν να πάρουν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά τραύματα από τις δαγκωνιές κυρίως στα χέρια του μικρού παιδιού.

Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο της Πλατείας Σαπφούς προφανώς από τα ίδια σκυλιά.

Οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού επικοινώνησαν με το LesvosNews.gr προκειμένου οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να προσέχουν, αλλά και για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να πάρουν τα μέτρα τους ώστε να μην έχουμε και χειρότερα.

www.1069.gr