Εσωτερική Ασφάλεια

Με… πλαστικό πιστόλι λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

«Πήρε κεφάλι» ο Ν.Τραμπ: 52% αποδοχή από τους Αμερικανούς πολίτες στην τελευταία δημοσκόπηση!

Με ακέραιη τη λεία από τη ληστεία που διέπραξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά χρησιμοποιώντας… πλαστικό πιστόλι, αλλά και με τη χειρουργική μάσκα και όλα του τα σύνεργα, συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας ο Έλληνας δράστης.

Αυτό που τον πρόδωσε, ήταν το ομοίωμα πιστολιού, που βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σπασμένο κατά την διαδρομή της διαφυγής του. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη που είχε εισβάλει στο πρακτορείο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με τη μάσκα, απείλησε τον υπάλληλο και άρπαξε τις εισπράξεις ύψους 950 ευρώ.

Ο κακοποιός, που είχε καταγραφεί και από κάμερα κλειστού κυκλώματος, εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν ολόκληρο το χρηματικό ποσό, η μάσκα και τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, έστω κι αν το πιστόλι ήταν ψεύτικο, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Με… πλαστικό πιστόλι λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

Πηγή: protothema.gr