Εσωτερική Ασφάλεια

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου στον ποταμό Αχελώο

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (27/01/2024) οι έρευνες στον ποταμό Αχελώο στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό ενός 28χρονου υπηκόου Νεπάλ.

Ο 28χρονος αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (27/01/2024)  όπου είχε πάει στο σημείο για μπάνιο, μαζί με μία γυναίκα στον ποταμό Αχελώο στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου όταν ο 28χρονος είπε στη γυναίκα του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έβγαλε τα ρούχα του κι έπεσε στο νερό και δυστυχώς παρασύρθηκε. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνάει τα χέρια του αλλά μετά χάθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες θα συνεχιστούν το πρωί της Κυριακής (28/01/2024) με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Στις σημερινές έρευνες πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ και η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με αστυνομικούς.