Απορρίφθηκε το νέο, έβδομο κατά σειρά, αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση ολιγοήμερης τακτικής άδειας.
Είναι η πρώτη φορά μετά το φθινόπωρο του 2017 που απορρίπτεται άδεια στον εν λόγω κρατούμενο, ενώ όλο αυτό το διάστημα του είχαν χορηγηθεί 6 άδειες, διήμερες ή τετραήμερες.
Όλες οι χορηγηθείσες άδειες ωστόσο, είχαν κριθεί από τα αρμόδια συμβούλια των φυλακών όπου κρατείτο. Μετά την πρόσφατη διαφωνία του εισαγγελέα των αγροτικών φυλακών Βόλου, το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα έφτασε στο δικαστικό συμβούλιο, από όπου και απορρίφθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Φεβρουαρίου, συζητήθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της αγροτικής φυλακής του Βόλου, η αίτηση για την 7η τακτική άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία έγινε μεν δεκτή από την πλειοψηφία του Συμβουλίου, μειοψήφησε όμως ο εισαγγελικός λειτουργός.

