Γυναίκα Ομορφιά

Χρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel Hill

Κωλοτούμπα Βαρουφάκη: Δεν ψηφίζει «παρών», αποχώρησε από τη Βουλή δεν θα μετάσχει καν στην προανακριτική

Μακάρι για όλο τον χειμώνα που έρχεται να σκάνε μπροστά στους browsers μας κορίτσια σαν την Rachel Hill. Μυστήρια περίπτωση βέβαια. Από τη μία είναι ξεκάθαρα ένα από τα ωραιότερα μοντέλα που έχουμε δει και από την άλλη ανησυχούμε μην καταφέρει να μας μεταμορφώσει σε vegans.

Πίσω όμως από την προσεγμένη διατροφή, την καλή ζωή και την γυμναστική, κρύβεται ένα υπέροχο κορίτσι που η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται και στο σώμα της. Κυρίως, στις φωτογραφίες της στο Instagram που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τόσο.

Καιρός να την αγαπήσεις και εσύ.

Χρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel Hill

Χρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel HillΧρειαστήκαμε μόλις δευτερόλεπτα για να αγαπήσουμε την Rachel Hill