Γυναίκα Ομορφιά

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ποζάρει με τον πιο σέξι τρόπο φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ποζάρει με τον πιο σέξι τρόπο φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο

Τι κι αν έχουμε φτάσει μέσα Νοεμβρίου; Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες από παραλίες και μάλιστα σχεδόν γυμνές.

Τώρα που είναι Νοέμβριος και προφανώς δεν πάει πολύς κόσμος σε παραλίες, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις κάποια χωρίς κανέναν άνθρωπο. Η Ασημίνα Ιγγλέζου που τις ξέρει καλά, βρήκε μία τέτοια. Ή απλώς ανέσυρε μια φωτογραφία από το καλοκαίρι και όσα γράφουμε είναι άτοπα. Αλλά με αυτό το θέαμα, όλα φαντάζουν άτοπα.

Η Ασημίνα διατηρεί το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού στα ύψη με τις αναρτήσεις της, οι οποίες είναι πολύ συχνότερα αποκαλυπτικές σε σχέση με το καλοκαίρι. Στην προκειμένη δεν μιλάμε απλώς για κάτι αποκαλυπτικό. Μιλάμε για κάτι σχεδόν γυμνό. Ακόμα και το εσώρουχο που φοράει, ελάχιστα λειτουργεί ως εμφανής ένδυση.

Καθώς η Ασημίνα Ιγγλέζου ποζάρει γονατιστή στην άμμο, με τα χέρια της να κρύβουν το γυμνό της στήθος και τα μαλλιά της να πέφτουν ελαφρά στο πρόσωπο για να κάνουν πιο σέξι το βλέμμα της, γίνεται φανερό ότι το μαύρο της εσώρουχο είναι στρινγκ. Κι αυτό ολοκληρώνει ένα θέαμα απ΄αυτά που ταλανίζουν τις σκέψεις για μέρες.