Γυναίκα Ομορφιά

Η Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπές

Η Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπές

Όσο αυτό μπορεί να βοηθήσει δηλαδή.

Η επιστροφή στο γραφείο, στη δουλειά, στο μεροκάματο, είναι μία κατάσταση δύσκολη. Μπορεί να δηλώνουμε ότι φορτίσαμε τις μπαταρίες, όμως η επανένταξη είναι δέκα φορές χειρότερη από γιορτές Χριστουγέννων ή Πάσχα. Και βγάζει και νόημα.

Ιδού λοιπόν ένα μικρό αντίβαρο. Η Βίβιαν είναι από εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν το modeling και το τιμούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το Instagram τους. Αυτή τη φορά, είναι ένα από τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στην προσαρμογή του γραφείου.

Μέσα από πανέμορφες φωτογραφίες φυσικά…

  • Η Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπέςΗ Βίβιαν μας έκανε να ξεχάσουμε ότι γυρίσαμε από τις διακοπές