Κορωνοΐός

Κορονοϊός: Νέα “βόμβα” στη Ζάκυνθο με 20 θετικούς μαθητές! Πλήρωσαν ακριβά αυτές τις εικόνες (pics, vid)

Κορωνοϊός: Στα 233 τα νέα κρούσματα - 87 στην Αττική, 26 «εισαγόμενα»

Η Ζάκυνθος παρακολουθεί ανάστατη τα νέα στοιχεία. Ο κορονοϊός χτύπησε 20 μαθητές που έκαναν διακοπές στο νησί του Ιονίου, χωρίς να ακολουθούν τα μέτρα ασφαλείας…

Οι Βρετανοί μαθητές διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά την επιστροφή στην πατρίδα τους. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν εφάρμοζαν τα απαραίτητα μέτρα, αλλά περηφανεύονταν με αναρτήσεις τους, για το ότι έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς να τους ενοχλεί κανένας.

Οι μαθητές του Sir William Borlase’s Grammar School στο Μπάκιγχαμσαϊρ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, μοιράζονταν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες και βίντεο με ξέφρενα πάρτι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ενώ κάποιος ανέβασε βίντεο με λεζάντα «Πάμε στη Ζάκυνθο χωρίς ουσιαστικά social distancing και κορωνοϊό». Άλλος έγραψε «καμία μάσκα κυβέρνησης δεν μπορεί να με σκοτώσει», όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Κορονοϊός: Νέα “βόμβα” στη Ζάκυνθο με 20 θετικούς μαθητές! Πλήρωσαν ακριβά αυτές τις εικόνες (pics, vid)
Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0xeba48ae1

Κορονοϊός: Νέα “βόμβα” στη Ζάκυνθο με 20 θετικούς μαθητές! Πλήρωσαν ακριβά αυτές τις εικόνες (pics, vid) Κορονοϊός: Νέα “βόμβα” στη Ζάκυνθο με 20 θετικούς μαθητές! Πλήρωσαν ακριβά αυτές τις εικόνες (pics, vid)

Εν τω μεταξύ, ως θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ένας 28χρονος Ζακυνθινός, υπάλληλος καταστήματος εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης στον Λαγανά. Ο 28χρονος βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα και έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτησή των επαφών του.

Το νέο αυτό κρούσμα μαζί με τον 40χρονο που διεγνώσθη χθες, επίσης θετικός, ανεβάζουν τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ζάκυνθο, από την αρχή της πανδημίας στους 41.

Πηγή: thesun.co.uk