Ελληνική Μουσική Κρήτη

Από την Κρήτη … στο stage του Voice, η Τζωρτζίνα!

Ένα ισχυρό “χαρτί” στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

Όσοι βρέθηκαν, το περασμένο καλοκαίρι, σε γνωστό ξενοδοχείο της Ελούντας, σίγουρα θα μαγεύτηκαν από την Georgina Kalais… Λόγω εμφάνισης (αυτονόητο) αλλά κυρίως λόγω φωνής! Το κορίτσι αυτό βρέθηκε στο stage του Voice, διεκδικώντας “δυνατά” μια θέση στην επόμενη φάση των “Battles”!

Κι αν το όνομά της σας κάνει να αναρωτιέστε… το “Kalais” είναι καλλιτεχνικό, και οι ρίζες της Τζωρτζίνας … κρητικές!

Ο πατέρας της, Βαγγέλης Καλαϊτζόγλου, μουσικός, γεννημένος στο Καστέλλι Καινούριου στη Μεσαρά και με ρίζες από τα Ακούμια Ρεθύμνου, ήταν εκείνος που “μύησε” την τραγουδίστρια στη μουσική, από μικρή ηλικία, με πιάνο, χορωδία, φωνητική αλλά και …μόλις στα 7 της χρόνια, έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο “Ζήτω τα παιδιά”. Εκεί γνώρισε και το Σάκη Ρουβά…

«Έχουμε ξανασυναντηθεί Σάκη καλλιτεχνικά εμείς οι δύο», είπε η Georgina Kalais κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να «παγώσει» με την ατάκα της. «Βέβαια ήμουν 7 χρονών», συνέχισε η τραγουδίστρια κάνοντας τους coaches να γελάσουν. «Όταν έκανα τον προσωπικό μου δίσκο στα 7 μου ήμασταν μαζί σε ένα πρωτοχρονιάτικο show», είπε προκαλώντας τους το ενδιαφέρον με το πόσο νωρίς ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι.

Από την Κρήτη ... στο stage του Voice, η Τζωρτζίνα!

Εμφάνιση με τον πατέρα της Βαγγέλη Καλαϊτζόγλου (δεξιά με κιθάρα)

Από την Κρήτη ... στο stage του Voice, η Τζωρτζίνα!

Εμφάνιση με την Jazz μπάντα της Jazzmin Three

Η συνέχεια ήταν μάλλον αυτονόητη… Εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μαγαζιά με Rock-Jazz-Soul μουσική, ενώ το καλοκαίρι τραγουδούσε στο “Elounda Bay Palace”.

Με το “πακέτο” φωνής και εμφάνισης, η Georgina Kalais αποτελεί ισχυρό “χαρτί” για την Έλενα Παπαρίζου, στης οποίας την ομάδα επέλεξε να ενταχθεί η νεαρή τραγουδίστρια.

Από την Κρήτη ... στο stage του Voice, η Τζωρτζίνα!

Eμφάνιση σε Jazz Event