Κρήτη

Αποκάλυψη Livetalks: Παράθυρο για μερική λειτουργία των λαϊκών αγορών

AstraZeneca: Ξεκίνησε το τελευταίο στάδιο κλινικών δοκιμών του υποψήφιου εμβολίου

Δέσμευση για “θετικά νέα” από το Ν. Χαρδαλιά

Τη δέσμευση του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα ότι θα υπάρξουν «θετικά νέα» όσον αφορά την πραγματοποίηση λαϊκών αγορών με το μέτρο του 50%-%0% απέσπασαν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών οι οποίοι μετέφεραν στον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού την αγωνία τους για τη μεγάλη ζημιά που έχουν υποστεί ήδη και θα υποστούν περαιτέρω αν εφαρμοστεί η απόφαση για απαγόρευσή τους. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ισχύουν από σήμερα και στο Ηράκλειο, απαγορεύονται μεταξύ των άλλων και οι λαϊκές.

Όπως αποκάλυψε το Livetalks και ο Αντώνης Παντινάκης, ο κ. Αρκουμανέας παρέπεμψε  και σε επίσημες ανακοινώσεις από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά λέγοντας μάλιστα ότι αναμένεται νέα ΚΥΑ που θα εξειδικεύει το νέο τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται.

Οι παραγωγοί μάλιστα έχουν αυτή  την ώρα συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηρακλείου Γιώργο Σισαμάκη προκειμένου να καθοριστεί  σε πρώτη φάση ο τρόπος λειτουργίας των αγορών. Σημειώνεται πάντως ότι επόπτες βρέθηκαν σήμερα στις 4 τα ξημερώματα στις λαϊκές και ενημέρωναν εμπόρους και παραγωγούς που αγνοούσαν τα νέα μέτρα.

λαικες