Κρήτη

Χάρης Μαμουλάκης: Πρωτιά σταυρών σε όλη την Κρήτη!

Χάρης Μαμουλάκης: Πρωτιά σταυρών σε όλη την Κρήτη!

Παρ’ ολα αυτά κάποιοι προσπάθησαν να τον “κόψουν”

Παρατηρώντας τη ροή της σταυροδοσίας… ο συνειρμός ήταν μονόδρομος! Αν ο Χάρης Μαμουλάκης είναι σαρωτικά πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – δεν αποκλείεται να είναι και πρώτος σε σταυρούς βουλευτής συνολικά στην Κρήτη καθώς ξεπέρασε ήδη το φράγμα των 15.000 σταυρών- τότε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ανακοίνωσε στην πρώτη δεκάδα και κόντεψε να τον “κόψει” τελευταία στιγμή;

Χάρης Μαμουλάκης: Πρωτιά σταυρών σε όλη την Κρήτη!

Μήπως οι συνυποψήφιοί του γνώριζαν ότι έχει ρεύμα και προσπάθησαν να τον “κόψουν” εντελώς για να εκλεγούν εκείνοι; Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος ποιοι θα έκαναν κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζουμε ότι τον Χάρη Μαμουλάκη τον έβαλαν τελευταία στιγμή ως τον ενδέκατο υποψήφιο.

Ακούστηκαν κάνα δυο-τρία ονόματα συνυποψήφιων που έβαλαν βέτο για να κοπεί και κυκλοφόρησαν και κάποιες ανακοινώσεις, αλλά, όπως είχε πει και ο κ. Μαμουλάκης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της επίσημης προεκλογικής περιόδου στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη ΣΥμβουλάκη, υπήρξε μια διελκυστίνδα, όμως από εκεί και πέρα όλα καλά. Συγκεκριμένα είχε πει: «Νομίζω ότι, παρ’ όλη τη διελκυστίνδα που μπορεί να έλαβε χώρα, όλα ολοκληρώθηκαν ομαλά και δε σας κρύβω ότι είναι ιδιαιτέρως τιμητική η δυνατότητα που μου δίνεται να δώσω και εγώ τη μάχη μου από το δικό μου μετερίζι». Η επιμονή του όμως να πολιτευτεί δικαιώνεται τώρα, ενώ και το παρασκήνιο και το “μαγείρεμα” σε βάρος του αποτυπώθηκαν υπέρ του στην κάλπη!

neakriti.gr