Η πρωινή βόλτα στην αγορά των Χανίων του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του Τάιλερ είναι ένα από τα θέματα που μονοπωλεί την επικαιρότητα της Κρήτης.
Όμως όπως θα δείτε στο βίντεο με τα highlights και τα παραλειπόμενα της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά των Χανίων τις εντυπώσεις κλέβει η όμορφη Farlie, μια σκυλίτσα ράτσας Portuguese Water Dog μεσαίου μεγέθους, με γαλαζοπράσινα μάτια και πολύχρωμο τρίχωμα και έντονες μπεζ και καφέ αποχρώσεις.
Οι καταστηματάρχες των Χανίων υποδέχονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όμως αμέσως τους τραβάει το ενδιαφέρον η Farlie που συντροφεύει το ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Οι καταστηματάρχες τον υποδέχονται με χαρά, τον αποκαλούν “η ελπίδα μας”, του χάρισαν ένα μαγνητάκι ψυγείου όταν ο Τάιλερ είπε ότι δεν έχει πορτοφόλι μαζί του ενώ συνάντησε και μια συγχωριανή του παππού του από το χωριό Σκινές ενώ γυναίκες απλές που τον συναντούν στον δρόμο του τον αγκαλιάζουν και τον φιλούν λέγοντας ότι “η Κρήτη βγάζει παλικάρια”.
Φυσικά πολλά ενσταντανέ για φωτογραφίες selfie αλλά και η συνάντηση με Ελληνοαυστραλούς αλλά και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παίρνει αγκαλιά την Farlie και την πηγαίνει σε ένα κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητο να χαϊδέψει το σκυλάκι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο βίντεο του Αντώνη Ιγγλεζάκη για λογαριασμό του neakriti.gr.


