Κρήτη

Μαζεύουν υπογραφές για τον κόλπο Δερματά

Μαζεύουν υπογραφές για τον κόλπο Δερματά

Εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν ήδη υπογράψει, ασκώντας πίεση υπέρ της επίλυσης των όποιων προβλημάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στην περιοχή

Με τις υπογραφές του δηλώνουν εκατοντάδες Ηρακλειώτες, ήδη, τη δυσαρέσκειά τους στο “μπλοκάρισμα” των εργασιών στον κόλπο Δερματά στο Ηράκλειο.

Ήδη πόρτα-πόρτα έχουν συλλεγεί πάνω από 600 υπογραφές που έχουν σκαναριστεί για να προστεθούν στις διαδικτυακές που τις τελευταίες ώρες ξεκίνησαν να συλλέγονται μέσω του avaaz.

Στο σχετικό ψήφισμα (δείτε εδώ) το οποίο στηρίζουν μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας, κάτοικοι της Αγ. Τριάδας, δημότες του Δήμου Ηρακλείου και γενικά ενδιαφερόμενοι αποτυπώνεται η διαμαρτυρία για τη διακοπή των εργασιών αντιδιαβρωτικής προστασίας, αποκατάστασης και αξιοποίησης του κόλπου Δερματά και ζητείται η άμεση απεμπλοκή του έργου “από απαράδεκτες και σκόπιμες ή μη γραφειοκρατικές διαδικασίες” προκειμένου οι εργασίες να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν το συντομότερο προκειμένου η περιοχή να παραδοθεί, ασφαλής πια, και διαμορφωμένη στους δημότες του Ηρακλείου και στους επισκέπτες του.