Κρήτη

Περιπέτεια για λουόμενη που παρασύρθηκε από τα ρεύματα

ΝΑΤΟ: Ο Στόλτενμπεργκ μετέφερε τις προτάσεις στον Δένδια - Πώς τις υποδέχεται η Ελλάδα

Η γυναίκα είχε πάει να κολυμπήσει, αλλά απομακρύνθηκε από την ακτή και τα ρεύματα άρχισαν να την παρασύρουν προς τα μέσα

Τυχερή στάθηκε μία λουόμενη νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Χρυσής Ακτής!

Η γυναίκα είχε πάει να κολυμπήσει, αλλά απομακρύνθηκε από την ακτή και τα ρεύματα άρχισαν να την παρασύρουν προς τα μέσα. Η γυναίκα αδυνατούσε να κολυμπήσει και λόγω των ρευμάτων ήταν καθηλωμένη στα ανοικτά.

Οι λιγοστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία έσπευσαν να προλάβουν να την βοηθήσουν, ενώ ειδοποίησαν και το Λιμενικό.

1

Ζητήθηκε δε η βοήθεια ενός νεαρού που εκείνη την ώρα με την ιστιοσανίδα του πήγε να κάνει σέρφινγκ. Πράγματι, ο νεαρός σε πολύ σύντομο χρόνο βρέθηκε κοντά στην γυναίκα, ωστόσο λόγω των ρευμάτων δυσκολευόταν να την τραβήξει έξω.

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε με τη βοήθεια και άλλων λουμένων να βγει στην ακτή και να τελειώσει έτσι αίσια η περιπέτειά της.

Να σημειωθεί ότι ήταν αρκετά νωρίς για να βρίσκεται ο ναυαγοσώστης στον πύργο του, κάτι που σημαίνει ότι όλοι πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή μπαίνοντας στη θάλασσα, καθώς και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά.