Αθλητικά Κρήτη

Πόρος: Φέρνει στο Ηράκλειο τον Χατζηπαναγή – Όλες οι λεπτομέρειες του ανοιχτού camp

Πόρος: Φέρνει στο Ηράκλειο τον Χατζηπαναγή – Όλες οι λεπτομέρειες του ανοιχτού camp

Σε μια καταπληκτική κίνηση προχώρησε ο Πόρος, διοργανώνοντας ανοιχτό camp για τα παιδιά του Ηρακλείου παρουσία του σπουδαίου Βασίλη Χατζηπαναγή!

Συγκεκριμένα οι «μπλε» θα φέρουν στο νησί τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του τα παιδιά που θα δοκιμαστούν, ώστε να στελεχώσουν τις ακαδημίες της ομάδας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 27/28 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή όλων να είναι δωρεάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου για τη σπουδαία αυτή δράση:

Πόρος: Φέρνει στο Ηράκλειο τον Χατζηπαναγή – Όλες οι λεπτομέρειες του ανοιχτού camp

Ο ΠΟΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ… ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ CAMP ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ο τεράστιος ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο “ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ” του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο άνθρωπος που χάρισε απίστευτες στιγμές, θέαμα και ήθος στα ελληνικά γήπεδα, γίνεται… συνοδοι(ΠΟΡΟΣ) του ΠΟΡΟΥ μας! Η διοίκηση των μπλε” ήρθε σε συμφωνία με τον μεγάλο “ΒΑΣΙΑ” ο οποίος κατεβαίνει στο Ηράκλειο για να … τσεκάρει τα ταλεντάκια του προαστίου, της πόλης, του νόμου και όλου του νησιού!

Το ανοικτό camp ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ έρχεται το διήμερο 27 – 28 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο “Ικάριο” με ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή και συμμετοχή για όλα τα παιδάκια του Ηρακλείου και της Κρήτης! Τα ταλεντάκια που θα επιλέξει ο “ΒΑΣΙΑ” και οι συνεργάτες του θα στελεχώσουν τη ΔΩΡΕΑΝ Ακαδημία του Πόρου!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο! Το camp διοργανώνεται από τον Πόρο και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Γιατί ΠΟΡΟΣ ίσον KΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!