Εσωτερική Ασφάλεια Κρήτη

Στη φυλακή πατέρας και γιος για τα ναρκωτικά στο Πάνορμο

Στη φυλακή πατέρας και γιος για τα ναρκωτικά στο Πάνορμο

Προσωρινά κρατούμενος και ένας ακόμη από τους συλληφθέντες για την υπόθεση

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους οχτώ συλληφθέντες στην υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών στο Πάνορμο Μυλοποτάμου, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή-οπότε και απολογήθηκαν οι οχτώ ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Ρεθύμνου, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι σε ό,τι αφορά στα μέλη της γνωστής οικογένειας από τα Ζωνιανά, ο 50χρονος πατέρας και ο ένας εκ των δύο γιων, ο 24χρονος. Ακόμα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ένας 25χρονος, ο οποίος φέρεται να μεταπωλούσε τα ναρκωτικά που αγόραζε μέσω 22χρονης από τον 24χρονο γιο. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ναρκωτικά

Αστυνομικοί κατάσχεσαν σχεδόν 12 κιλά χασίς στη διάρκεια της έρευναςΣυνολικά, σε έρευνες που έγιναν σε διάφορα σημεία εντός της έκτασης όπου διαμένουν και δραστηριοποιούνται μέλη της οικογένειας, στην περιοχή του Πάνορμου, βρέθηκαν σχεδόν 12 κιλά χασίς. Περισσότερα από 7 κιλά εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού, άλλες ποσότητες ήταν κρυμμένες κάτω από στοιβαγμένες πέτρες, άλλες πάλι σε χαρουπιές και ελιές, ενώ εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών σε ισόγεια αποθήκη κατοικίας, σε ποιμνιοστάσιο, σε μικρότερη αποθήκη και σε άλλα σημεία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε την προηγούμενη ημέρα όταν αστυνομικοί ακινητοποίησαν στην πόλη του Ρεθύμνου μία 22χρονη, η οποία μόλις είχε προμηθευτεί ποσότητα κοκαίνης από τον 24χρονο γιο, σε γέφυρα-τούνελ, σε παράδρομο του Πάνορμου. Τέτοιες συναντήσεις μεταξύ των δύο είχαν γίνει αρκετές από τα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία και τα όσα αποδίδονται στους κατηγορούμενους.

Να σημειωθεί, ότι στους συλληφθέντες ήταν επίσης ο έτερος αδερφός του 24χρονου, 26 ετών, καθώς και ένας 23χρονος ξάδερφος τους.