Ελλάδα

Γλυφάδα: Γνωστή αστρολόγος το θύμα ληστείας – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Γλυφάδα: Γνωστή αστρολόγος το θύμα ληστείας – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Στο MEGA μίλησε αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε τους δράστες να φεύγουν τα ξημερώματα της Δευτέρας

Σε θρίλερ εξελίχτηκε το βράδυ της Κυριακής για μία 55χρονη από την Γλυφάδα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η 55χρονη αστρολόγος καθόταν στον καναπέ του σαλονιού της σε μονοκατοικία που διαμένει στην Γλυφάδα. Όταν άκουσε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει, πήγε να δει ποιος είναι και από εκεί άρχισε το μαρτύριό της. Η γυναίκα, που έπεσε θύμα ληστών, μιλάει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» σε κατάσταση σοκ.

«Ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, ο θείος σου λέει θέλει να σου μιλήσει και άνοιξα την πόρτα. Του λέω: ‘Τι θέλεις;’ και μου λέει: ‘Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις’».

Ένας άντρας μπουκάρει μέσα στο σπίτι της αστρολόγου. Την ακινητοποιεί αρχικά σε μία κουβέρτα στο πάτωμα και έπειτα τη διατάζει να κάτσει σε καρέκλα όπου και τη δένει χειροπόδαρα με σκοπό να του πει πού θα βρει χρήματα και αντικείμενα αξίας.

«Με δέσανε, μου έδεσε τα πόδια με τα κορδόνια. Δεν μου βγάλανε όπλο, να σας μιλήσω ειλικρινά, δεν μου βγάλανε. Με ακινητοποίησε. Με έβαλε κάτω σε μία κουβέρτα πρώτα και μετά με έβαλε σε καρέκλα. ‘Πες μας πού είναι το χρηματοκιβώτιο και τον συνδυασμό. Πώς ανοίγει πες μας. Το κλειδί δώσ’ μας’».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, μέσα στο σπίτι ήταν μόνο ένας άντρας. Αφού δεν έβρισκε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, το σήκωσε ολόκληρο. Μαζί με αυτό και πολλά κοσμήματα αξίας.

«Δεν τον ήξερα, όχι δεν τον ήξερα. 100.000 ευρώ και τα κοσμήματα όλα».

«Είδα τρία άτομα με σακούλες»

Στο MEGA μίλησε αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε τους δράστες να φεύγουν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Ήταν ένας οδηγός, είχαν ανοίξει το πορτμπαγκάζ, φόρτωναν ασημένιες τσάντες μεγάλες 6 – 7 τσάντες πολύ βιαστικά, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για κλοπή».

Στις φωτογραφίες φαίνονται δύο άντρες. Ο ένας αριστερά φοράει γκρι ζακέτα με κουκούλα, ενώ ο δεξιά μαύρη μπλούζα με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του. Γλυφάδα: Γνωστή αστρολόγος το θύμα ληστείας – Φωτογραφία ντοκουμέντο

«Οι δύο που πετάγανε τις τσάντες μέσα στο προτμπαγκάζ περπάτησαν τρία στενά, ο οδηγός έκανε δεξιά και έκανε τον γύρο του τετραγώνου».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονα, ήταν συνολικά τρία άτομα που συνεργάστηκαν και απέσπασαν ποσό άνω των 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας. Στη μονοκατοικία της Γλυφάδας υπάρχουν συνολικά τρεις εξωτερικές κάμερες, με τις Αρχές να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό για να φτάσουν στα ίχνη των ληστών.

ΠΗΓΗ in.gr