Ελλάδα

Ηλιούπολη: Έβαλε μπροστά το σώμα του για να μην πάει στα παιδιά μας – Διαμαρτυρία γονέων

Εκτακτο: Θρίλερ στη Δραπετσώνα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φορτηγά περνούν χιλιοστά από τα κεφάλια των παιδιών μας – Έκκληση από γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου, έξω από το οποίο έγινε το τραγικό δυστύχημα με τον οδηγό που καταπλακώθηκε από το φορτηγό του, έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης. Οι γονείς καταγγέλλουν ότι έχουν στείλει 13 επιστολές στο σούπερ μάρκετ και στην πολιτεία και το μόνο που ζητούν είναι να μην κυκλοφορούν φορτηγά όταν τα παιδιά προσέρχονται και όταν αποχωρούν από το σχολείο.

Ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, αφού συλλυπήθηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου, τόνισε ότι «φωνάζουν» εδώ και καιρό, αλλά κανείς δεν τους ακούει.

«Ο άνθρωπος έβαλε το σώμα του μπροστά στο όχημα για να μην έχουν επιπτώσεις τα παιδιά. Έχουμε ζητήσει να μην υπάρχουν βαρέα οχήματα που κάνουν φορτοεκφορτώσεις όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο.

Αρκεί να σας πω ότι με δάκρυα στα μάτια δασκάλα του σχολείου μας, ήρθε χθες και μας είπε, κάνω τη σκέψη την ώρα του συμβάντος να πηγαίναμε τα παιδιά εκείνη την ώρα για εκκλησιασμό…

Έχουμε άπειρα περιστατικά με φωτογραφικό υλικό και βίντεο, στα οποία φορτηγά περνούν χιλιοστά δίπλα από τα παιδιά. Από την επιχείρηση δεν είχαμε ποτέ απάντηση, λάβαμε όμως από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ότι θα γίνονται τακτικοί έλεγχοι στο σημείο. Ωστόσο, το αίτημά μας δεν έχει βρει ανταπόκριση» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην κάμερα του Open TV.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ