Ελλάδα

Λάρισα: Τροχαίο με τρεις τραυματισμένες 20χρονες κοπέλες όταν έσκασε λάστιχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν

Σοβαρό τροχαίο έξω από τη Λάρισα, με τρεις νεαρές κοπέλες να μεταφέρονται τραυματισμένες σε νοσοκομείο της πόλης. Ο οδηγός δεν κατάφερε να κρατήσει το όχημα στον δρόμο…

Εφιαλτικές στιγμές έξω από τη Λάρισα, για τρεις 20χρονες κοπέλες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα επί της εθνικής οδού. Οι νεαρές βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και «καρφώθηκε» στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρα και δεν χάθηκε χρόνος. Ευτυχώς οι 20χρονες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις τους, στο νοσοκομείο.

Η αιτία να διακομιστούν στο νοσοκομείο τρεις νεαρές κοπέλες ήταν το σκάσιμο ενός ελαστικού του αυτοκινήτου, που κινούταν στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Λάρισα, λίγο μετά τα διόδια του Μακρυχωρίου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 25η Μαρτίου και στο όχημα επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα. Ο 21χρονος οδηγός και τρεις 20χρονες κοπέλες. Όταν έσκασε το λάστιχο, ο οδηγός προσπάθησε να ελέγξει το όχημα το οποίο αφού έφερε αρκετές στροφές πάνω στην νέα εθνική οδό, τελικά προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο κοπέλες, η μία στο μάτι και η δεύτερη στην ωμοπλάτη ενώ αμφότερες μαζί με την τρίτη νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο οδηγός αρνήθηκε την μεταφορά του καθώς ήταν σε καλή κατάσταση πέρα από το σοκ που υπέστη.

ΠΗΓΗ newsit.gr