Ελλάδα

Συγκεκριμένα, ο ένοικος εντόπισε το μωρό γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακώβου Πολυλά, στη Χαριλάου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το βρέφος, αγνώστου φύλλου ακόμη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με το voria.gr.

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 56 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις

Λιτή και απέριττη, αλλά εξίσου θεαματική θα είναι η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Μικρότερη σε όγκο όσο και σε χρονική διάρκεια θα είναι η φετινή στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΓΕΕΘΑ φέτος θα παρελάσουν λιγότεροι άνθρωποι και λιγότερα μηχανοκίνητα μέσα, γεγονός που μεταφράζεται σε μείωση του οικονομικού κόστους κατά 30%.

«Αυτό δε σημαίνει ότι η παρέλαση θα υστερεί σε θέαμα» σημειώνουν επιτελείς του ΓΕΕΘΑ , καθώς τα ιπτάμενα μέσα που δίνουν τον ξεχωριστό τόνο θα διασχίσουν και αυτή τη χρονιά τους αιθέρες.

Στην παρέλαση της 28ης θα συμμετέχει ο ίδιος αριθμός μαχητικών αεροσκαφών, λιγότερα όμως ελικόπτερα, άρματα και τεθωρακισμένα ενώ το στρατιωτικό προσωπικό θα είναι μειωμένο κατά 400 άτομα.

Ειδικότερα, στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου θα λάβουν μέρος 4 σχηματισμοί των τεσσάρων μαχητικών ο καθένας, 2 ελικόπτερα Kiowa, 2 επιθετικά ελικόπτερα Apache, 1 αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion και 2 ελικόπτερα UH-1H από 5 που συμμετείχαν πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανοκίνητα μέσα θα συμμετέχουν 25 ερπιστριοφόρα, έναντι 35 την περυσινή χρονιά,  μόλις 15 τεθωρακισμένα οχήματα, και 63 από 86 δίκυκλα οχήματα που παρέλασαν πέρυσι.