Ελλάδα

Συγκλονίζει η 85χρονη που κατήγγειλε ότι τη βίασε 45χρονος στο σπίτι της: «Έχω χάσει τον ύπνο μου»! (Video)

6+1 Διάσημοι που δολοφονήθηκαν από τους θαυμαστές τους!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 85χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό ΦάληροΒιασμός 19χρονης ΑμΕΑ στη Ρόδο! Συγκλονίζει η μητέρα της: «Αν αντιστεκόταν η κόρη μας, θα κατέληγε σαν την Ελένη Τοπαλούδη»

“Έχω χάσει τον ύπνο μου. Φοβάμαι. Κλειδώνω την πόρτα, βάζω το μάνταλο από τον φόβο. Κάθε μέρα στους γιατρούς είμαι”, λέει κλαίγοντας η ηλικιωμένη, μιλώντας στο STAR.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 85 της χρόνια από έναν άνθρωπο, που εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη της, όπως ισχυρίζεται. Του έδωσε ένα πιάτο φαγητό γιατί τον λυπήθηκε και εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά.

“Μου έκλεινε το στόμα και μου έλεγε ‘σταμάτα να φωνάζεις’”, αναφέρει η γυναίκα και εξομολογείται ότι ντρέπεται για αυτό που της συνέβη

Ο ύποπτος άνδρας, ηλικίας 45 ετών, έχει εντοπιστεί, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 85χρονης, Μανώλης Βαμβουνάκης και θα κληθεί για κατάθεση τις επόμενες ημέρες.

“Είναι μια πρωτοφανής για τα ποινικά, υπόθεση βιασμού κι εγώ ο ίδιος συγκλονίστηκα, όταν καταγγείλαμε το περιστατικό πριν από ένα μήνα στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Βαμβουνάκης μιλώντας στο STAR.