Σύριζα

Σκουρλέτης: «Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα» – Αιχμές και κατά Τσίπρα

Έξι συλλήψεις, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι για διακίνηση ναρκωτικών – Στο νοσοκομείο κοπέλα την οποία προμήθευσαν ηρωίνη

Σφοδρά πυρά κατά του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης (16.11.2023) ο πρώην γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης. 

Για τη στάση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Σκουρλέτης είπες στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

«Ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μια ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου πρόεδρου του κόμματος, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα όταν επέτρεψε στη μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομά του».

Ακολούθως είπε ότι «ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση» και πρόσθεσε ότι «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα».

Κατά τον κ. Σκουρλέτη, «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».

Ερωτηθείς εάν τα στελέχη του αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ιδρύσουν νέο κόμμα, ο ίδιος απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.

Σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου».