Survivor

Survivor-διαρροή: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι

Αύριο, Τρίτη, θα ανακοινωθεί ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει από το Survivor αλλά ήδη αυτός βρίσκεται στο ξενοδοχείο

Αύριο, Τρίτη, θα ανακοινωθεί ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει από το Survivor αλλά ήδη αυτός βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Το κοινό ψήφισε, ανάμεσα σε Ιουλιέτα Κίτρινου, Σπύρο Γουρδούπη ή Ντέμη Τσαγάνου και αποφάσισε ότι η Ντέμη Τσαγάνου είναι η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor.

Στο συμβούλιο του νησιού, όπου κλήθηκε η ελληνική ομάδα να ψηφίσει τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, εφόσον έχασε την ασυλία, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε κάτι δυσάρεστο. Ο παίκτης Δημήτρης Μαργαρίτης που είχε τραυματιστεί την πρώτη μέρα αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, καθώς ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι νόμιζαν. «Η διάγνωση των γιατρών, τον υποχρεώνει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε ο Σάκης.

Χθες βράδυ ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Από την ψηφοφορία των Ελλήνων παικτών, κρίθηκε πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα. Ενώ η Ρία, έχοντας την ατομική ασυλία «έδωσε» το όνομα του Σπύρου.

Με τη σειρά του ο Τόνυ αποφάσισε πως η τρίτη υποψήφια θα είναι η Ντέμη.