Τηλεόραση

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη σε σύμβουλο γάμου: «Σου–Κου Family» η νέα εκπομπή

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη σε σύμβουλο γάμου: «Σου–Κου Family» η νέα εκπομπή
Χάρης και Aντελίνα Bαρθακούρη ξεκινούν τη νέα τους εκπομπή «Σου–Κου Family»

Σε σύμβουλο γάμου για να δουν τι θα γίνει με την οικογένειά τους τα σαββατοκύριακα πηγαίνουν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό». Αυτό θα είναι το ευφάνταστο concept του νέου τρέιλερ της εκπομπής του Χάρη και της Αντελίνας, που θα έχει τίτλο «Σου–Κου Family» και θα μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα στο ΣΚΑΪ.

Η νέα εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Γενάρη και σε ένα μεγάλο ποσοστό της θα ασχολείται με το «Survivor» μιας και φέτος δεν θα υπάρξει η εκπομπή «Survivor Πανόραμα». Το τρέιλερ γυρίζεται σήμερα και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους παρουσιαστές έχουν άρωμα…από ριάλιτι μοντέλων και επιβίωσης!

Η Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM 3 πέρασε από δοκιμαστικό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ άλλο ένα όνομα που συζητείται είναι ο «μισθοφόρος» του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Στο πάνελ θα βρίσκεται η γκωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη και ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος. Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν δοκιμαστικά για τον σεφ που θα συμπληρώσει την ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν θα συμμετέχει τελικά στην εκπομπή.

ΠΗΓΗ