Τηλεόραση

Σασμός-Μαρία Τζομπανάκη: «Θα μου λείψει η Καλλιόπη» είπε από τα γυρίσματα της σειράς

«Ήδη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου, τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως εκείνη» δήλωσε για την ηρωίδα που υποδύεται

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Σασμού», η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης μίλησαν για τους ήρωες που υποδύονται για τελευταία σεζόν, μιας και με τον τρίτο κύκλο ολοκληρώνεται η σειρά.

Η  κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» συνάντησε τους ηθοποιούς στα γυρίσματα, με την τηλεοπτική Καλλιόπη να λέει:

«Έχουμε αγαπηθεί πολύ μεταξύ μας και με μερικούς ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι και ο γιος μου και τον βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά».

«Επίσης, επειδή έχει να κάνει με την πατρίδα μου, ήδη η Καλλιόπη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου. Έλεγα ότι τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως η Καλλιόπη, μιλάω πιο πολύ κρητικά απ’ όσο πριν» τόνισε στην πορεία και τέλος, επισήμανε πως:

«Θα μου λείψει η Καλλιόπη πάρα πολύ και όλοι, όλη η παρέα».

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Αεράκης, ή αλλιώς «παπα-Μιχάλης» του Σασμού, δήλωσε: «Ο παπα-Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που οφείλει και πρέπει να δέχεται στην πλάτη του όλα τα μυστικά του χωριού. Να εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να έχουμε αυτό το λεγόμενο happy end».