Τηλεόραση

Σασμός – Spoiler: Νεκρός ο Νικηφόρος

Σασμός – Spoiler: Νεκρός ο Νικηφόρος

Αιματοβαμμένος φαίνεται πως θα είναι ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός». Εξάλλου για τα όσα συγκλονιστικά θα γίνουν μας έχουν προϊδεάσει και τα τρέιλερ για την τρίτη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν ένας ήρωας ο οποίος δεν θα έχει καλό τέλος θα είναι ο Νικηφόρος.

Ο νεαρός Σταματάκης, που στον τρίτο κύκλο θα μάθει πως πατέρας του είναι ο Μαθιός, θα βρει τραγικό θάνατο και μάλιστα γι’ αυτό θα έχει μερίδιο ευθύνης και η γιαγιά του και αρχηγός της οικογένειας, Καλλιόπη.

Σύμφωνα με το «MyTV» αν και η Βασιλική διαφεύγει τον κίνδυνο μετά το σοβαρό τροχαίο στο τέλος της δεύτερης σεζόν, οι τραγωδίες για την ίδια δεν σταματούν εκεί.

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη, πάνω που ετοιμαζόταν να αφήσει οριστικά πίσω της τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, ώστε ο Αστέρης με την Αργυρώ να αρραβωνιαστούν, δέχεται την επίσκεψη από έναν πρώην συγκρατούμενο του άντρα της, Βασίλη Σταματάκη. Εκείνος τη φέρνει αντιμέτωπη με μια οδυνηρή αλήθεια δίνοντάς της ένα μενταγιόν και αποκαλύπτοντας πως εκείνος που ευθύνεται για τον θάνατο του συζύγου της στη φυλακή είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Η καπετάνισσα καταρρέει και το μίσος της για τους Βρουλάκηδες φουντώνει ξανά. Κυριευμένη από οργή διατάζει τον Αστέρη και τον Μαθιό να σκοτώσουν τον Παύλο για να πάρουν εκδίκηση. Εκείνοι όμως της ξεκαθαρίζουν πως δεν σκοπεύουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα, οπότε η Καλλιόπη βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο του Νικηφόρου.